Kezdőlap

Tisztelt Látogató!

Üdvözlöm a honlapomon! 

Kérem, válasszon a fenti menük közül!

 

Tisztelt Olvasó!

A média által forszírozott influenza elleni oltás minél nagyobb számban történő beadása nem kétséges, hogy fontos célunk, de az oltóanyag idén is valamikor október vége felé érkezik, tehát egyelőre ne jöjjön senki influenza elleni oltásért! Természetesen, ha az oltás megérkezik, minden csatornán értesíteni fogjuk a lakosságot, és már itt és most buzdítom a kételkedőket, hogy idén hallgassanak a jobbik eszükre, és minél többen fogadják el az oltást!

 

 

TISZTELT LAKOSSÁG!

Dr. Kásler Miklós miniszter Úr utasításának megfelelően 2020. 06. 15-től a korábbi rend szerint folytatható a rendelés.

Ezzel kapcsolatosan kérem figyelmesen olvassák el a következőket:

A járványügyi helyzet miatt kialakult különleges állapot tanulságait levonva a következők szerint kívánjuk munkánkat folytatni: Célunk a tömeges megjelenés elkerülése, ezért az előzetes telefonos konzultáció lehetőségét továbbra is fenntartjuk, azaz az adott problémával kapcsolatosan, amivel jönni szeretne valaki, telefonon konzultálunk és a beszélgetés alapján döntjük el, kell-e személyes találkozás, és ha igen, milyen időpontban.

Különösen fontos,hogy minden lázas betegnek telefonálnia kell. Egyeztetés nélkül a rendelőbe lázas beteg nem jöhet!

Kinek nem kell minden esetben személyesen jönnie?

1. A Syncumart (Marfarint) szedőknek, ha csak a havi labor értékelése és a gyógyszer felírás a feladat aznapra. A labort látjuk a felhőben, és ugyancsak fel tudjuk most már tenni oda a következő beutalót is. Telefonon ezeket gyorsan el tudjuk intézni. Természetesen, ha ezen kívül más intéznivalónk is van, akkor személyesen kell jönni (telefonos egyeztetés után).

2. A rendszeres gyógyszerek felíratása, amennyiben csak a gyógyszerek szükségesek, és nincs más problémája a betegnek. (A gyógyszer íratás további lehetőségei: postaláda, Erodium, email). A szakorvosi javaslatokat ha látjuk a felhőben, (szólni kell, ha új javaslat született, a folyamat nem automatikus!!!) nem kell behozni, ellenkező esetben másolatot kérünk (lehetőleg a postaládába). Telefonáláskor meg tudjuk mondani, hogy az adott javaslat elérhető-e a felhőből, vagy nem, azaz kérünk-e másolatot papír alapon, vagy nem szükséges.

3. Bizonyos szakorvosi leletek megbeszélése is történhet telefonon, pld. ha valakit hasi UH-ra, laborba, rheumatológiára, vagy más szakrendelésre küldünk, annak leletét látjuk a felhőben, és értékelni tudjuk telefonon keresztül is, hacsak mást nem beszéltünk meg a beutaló kiadásakor.

4. Bizonyos beutalók kérése is lehetséges telefonon (pld. éves labor különösebb panasz nélkül, soros emlőszűrés 45 éves kor felett, tüdőszűrés 40 éves kor alatt, stb). Egyelőre a felhőbe csak a labor beutalót tudjuk feltenni, a többi beutalóért még el kell jönni. Ugyancsak ide soroljuk azon betegek útiköltség térítését, akik rendszeresen járnak ellenőrzésre Szolnokon kívülre, valamint a hosszú táppénzen lévők (veszélyeztetett terhesek, súlyosabb balesetet szenvedettek, stb) havi táppénzes igazolásának kiállítását is. Ezeket a megbeszélt időpontra elkészítjük, és csak kiadjuk érkezéskor.

Komolyabb adminisztrációs feladatok (4 oldalas beutaló orvosi bizottsághoz) igénye esetén is egyeztetett időpontban találkozzunk, elsősorban ennek időigényessége miatt. Hasonlóképp járjunk el tervezett EKG-k készítésekor is (pld. cukorgondozó, onkológia kérésére, vagy altatásos beavatkozás előtt).

A fenti feltételek teljesülése esetén várhatóan a rendelőbe azok jönnek, akiknek akut panaszuk van, (heveny mellkasi, hasi fájdalom, "becsípődés", hányás, hasmenés, egyéb akut állapotok). A felsorolás természetesen nem teljes, csak példákat tartalmaz. Úgy gondoljuk, hogy nekik nem kell telefonálniuk, amennyiben tudják kezelni az Erodiumot, mert foglalhatnak maguknak időpontot. Aki nem kezeli, annak telefonon kell időpontot kérnie.

Tehát, bár a váró ajtaja már nem lesz zárva, a betegfogadás szigorúan előjegyzéssel történik!

Telefonszámaink:

A rendelő vezetékes száma: 56/220-179

A rendelő mobil száma: 30/ 734-27-49

Dr. Dobi Ákos konzultációs száma 8-18 óra között: 30/ 73-00-315

********

2019. május 13-tól

előreláthatóan 1 évre

az épület hátsó részébe  költözünk,

oda, ahol korábban a szakrendelők voltak. Bejárat a Karczag L. utca felől.

Délelőttönként csak 11 óráig rendelünk!

 

Rendelési idő:

Hétfő: 8,00-11,00

Kedd: 15,00-18,00

Szerda: 8,00-11,00

Csütörtök: 15,00-18,00

Péntek: 2020-ban 13,00-16,00

 

A feltüntetett rendelési idők az általános munkanapokra vonatkoznak.

A rendelési idővel kapcsolatos változásról az "Aktuális információk" menüpont alatt  tájékozódhatnak. Ezen az oldalon a változásokat nem tüntetjük fel, csak ott!

 

Rendelőnk vezetékes telefonszáma:

220-179

Rendelési időben!

 

Rendelőnk mobil száma:

06-30-734-27-49

Rendelési időben!

 

Dr. Dobi Ákos konzultációs telefonszáma:

06-30-73-00-315

8,00-18,00 óra között, indokolt esetben!

 

Email címünk: dobirendelo@gmail.com