Hírlevél 2020.03.18.

Tisztelt Lakosság!

Tekintettel arra, hogy ilyen jellegű világ-járvánnyal még nem volt Európának dolga, mindenki bizonytalan, és próbál a víz színén maradni, és ellátni a munkáját a lehetőségeken belül.

Az utasítások, központi álláspontok naponta változnak, de az bizonyosnak látszik, hogy hamarosan az orvosi rendelők se fognak kinyitni, csak egy (vagy néhány- ez még nincs eldöntve) rendelő lesz a városban, ahol orvosi vizsgálat folyik, a többi háziorvos telefonon értekezik a betegeivel, és próbálunk a lehetőségeinken belül megoldani minden felmerülő problémát személyes találkozás nélkül.

Mindezek figyelembe vételével a kommunikációs lehetőségek:

1. Erodium rendszeren keresztül, mint eddig is.

2. Emailen keresztül: dobirendelo@gmail.com

3. A postaláda használata, a zárt ajtók miatt nem lesz kivitelezhető

4.Telefonon keresztül.

4/a: A rendelő vezetékes száma: 220-179 (rendelési időben)

4/b: A rendelő mobil száma: 06-30-734-27-49 (rendelési időben)

4/c: Orvosi konzultációs telefonszám: 06-30-73-00-315 kizárólag fontos orvosi kérdések megbeszélésére, 8.00 és 18.00 óra között. Megtörténhet, hogy nem tudom felvenni a telefont, akkor később visszahívom, aki keresett, már ha nem rejtett számról hív. Kérek mindenkit, hogy ezzel a lehetőséggel ne éljen vissza, és valóban indokolt esetekben keressenek ezen a számon.

Tisztelt Lakosság, folyamatosan igyekeszem önöket tájékoztatni a napi változásokról, ezért megköszönöm, ha nem törölik a hírlevelet elolvasás nélkül. Kérem, hogy az abban leírtakat mondják el azoknak is, akiknek nincs számítógépe!

Dr. Dobi Ákos háziorvos