Hírlevél 2020.03.16.

Tisztelt Lakosság!

A koronavírussal kapcsolatban a következő intézkedést hozom:

Lehetőség szerint mindenki kérjen időpontot a vizsgálatra. Akinek nincs Erodium kártyája, hívja telefonon a rendelőt valamelyik számon (56/220-179, 30/ 734-27-49) időpontért, illetve minden bizonytalanság esetén előbb telefonon konzultálunk mindenkivel.

A vizsgálatra igyekezzen mindenki percre pontosan érkezni, érkezéskor be kell jelentkezni a terminálon, majd ezek után az utcán, a szabad levegőn kell várakozni! A váróteremben csak 1 ember lehet mindig! A beszólításról gondoskodunk.

Felhívom mindenki figyelmét, hogy csak sürgős és indokolt esetben jöjjön a rendelőbe, semmiképp ne most akarják bemutatni a 2 hónappal ezelőtti labor vagy reuma leletüket!!!

A jogosítványok alkalmassági ideje meghosszabbodik, emiatt nem fognak senkit megbüntetni. A gyógyszerek is kivételesen felírhatók a szakorvosi javaslat lejárata után még 3 hónapig.

Gyógyszer íratás a megszokott csatornákon, kivéve a postaládát! Az átmeneti időszakban telefon hívásra is felírjuk a gyógyszereket!

A hozzátartozó részére a következőképpen lehet gyógyszert váltani: A beteg TAJ számát kell megadni (nem kell elhozni a TAJ kártyát, elég bemondani a számot), valamint a kiváltó személy adatait rögzíti a gyógyszertár.

Receptet tehát ebben az időszakban SENKINEK nem adunk, kivéve a pelenkát, tápszert és cukor-stixet.

Kérem a fentiek betartását mindannyiunk érdekében!

Dr. Dobi Ákos háziorvos