Felújítás

Tisztelt Lakosság!

Előreláthatóan ez év október közepétől kb 1 év időtartamra a rendelő épületének felújítása miatt a rendelőnk elköltözik. Az ideiglenes rendelőt az épület hátsó felében rendezzük be, ott, ahol korábban a magánrendelések voltak. Ezek a helyiségek jóval kisebbek, mint amennyi helyünk fent van, így bizonyos intézkedések megtételére van szükség, különös tekintettel arra, hogy Gál doktorral osztozunk a termen, így nem húzhatjuk túl a rendelést, hiszen amint mi végzünk, ők kezdenek, (és másnap fordítva).

Szerencsére van Erodium betegirányító rendszerünk, melynek most még nagyobb szerep jut, mint eddig. Azt tervezzük, hogy csak a rendelés első órájában fogadjuk a betegeket időpont nélkül, a fennmaradó időben időpontegyeztetéssel dolgozunk. Csak így tudjuk elkerülni a nem túl tágas váróteremben a tömeget és a nyomakodást, valamint hurutos időszakban egymás fertőződését, nem beszélve arról, hogy ezzel a módszerrel ideális helyzetben jelentősen rövidül a várakozási idő.

Időpont foglalási lehetőségek:

  1. Akinek van Erodium kártyája, interneten keresztül foglalhat, amint az teszik már most is sokan.
  2. A váróteremben a terminálon személyesen is lehet foglalni időpontot pár kattintással.
  3. A visszarendelt betegeknek már a vizsgálatkor új időpontot adunk az ellenőrzésre.
  4. Legvégső esetben mobil telefonon is kérhetnek időpontot. Létrehozunk egy telefont kizárólag erre a célra, melynek száma: 06/30/734-27-49 Kérem, hogy ezt csak akkor vegyék igénybe, amennyiben a fentiek közül egyik megoldással sem tudnak élni, hiszen a telefon csörgés zavarja a rendelést. Ez a telefonszám kizárólag időpont foglalásra szolgál, a rendelő vezetékes számán (220-179) hívhatnak minden más ügyben, mint eddig. Megeshet, hogy a mobil telefont azonnal felvenni nem tudjuk, de amennyiben nem tikosított számról hívnak, később visszahívjuk a telefonálót.

Természetesen akut orvosi segítségre szoruló beteget soha nem küldünk el, tehát időpont nélkül is fogadunk rendelési időn belül, de megeshet, hogy az így érkezőnek többet kell várakoznia és épp ezt szeretnénk elkerülni.

Az időponttal rendelkezőket viszont arra kérjük, hogy csak kb 10 perccel az időpontjuk előtt jöjjenek be az épületbe, ezzel is a tömeg kialakulását csökkentve! (Sokan ugyanis azt csinálják, hogy a 10.00 órai időpontjukra már 9,20-kor megérkeznek. Ez felesleges!)

Rendelési idő

 Délelőttönként 8,00-11,00-ig rendelünk! Kedden és csütörtökön a rendelés nem változik, 15,00-18,00-ig tart majd. a 2020. évben pénteki napokon 13,00-16,00 -ig rendelünk.

Az információ továbbadása

Kérek mindenkit, hogy ezeket az információkat mondják el azoknak is, akik kevesebbet járnak orvoshoz, hogy ne akkor szembesüljenek a problémával, amikor orvosi segítségre van szükségük. (például az egy folyosón lakók tájékoztassák egymást, ill. gyerekek a szülőket, stb).

Remélem, hogy ezekkel az intézkedésekkel szinte észrevétlen marad, hogy a felújítás miatt szükség helyzetben leszünk, és zökkenőmentesen tudjuk végezni a munkánkat, és majd egy teljes körűen felújított újszerű épületbe költözhetünk vissza! Ennek ellenére szinte biztos, hogy kisebb problémák adódni fognak, ezért mindenki türelmét kérjük!